Skip links
Orange vinyl | terug in de muziekscene - Zurück in die Musikszene

Terug in de muziekscene

Terug in de muziekscene vanaf september 2022. Dan start namelijk Orange Vinyl record pressing!

Dit betekent ook direct dat het ervaren team achter Orange Vinyl na een afwezigheid van ongeveer 5 jaar weer terugkeert binnen de muziek wereld.

Tot 5 jaar terug was dit team verantwoordelijk voor één van de grootste CD/DVD productie bedrijven in de kleine oplages binnen Nederland en België. Hierin waren ze de innovators, waardoor het mogelijk was om in hele kleine oplages professionele CD en DVD producties neer te zetten.

Vanaf nu komen we terug en richten we ons in eerste instantie vooral op het leveren van van 12″ vinyl persingen vanaf 200 stuks. Daarnaast breiden we het assortiment in de komende tijd uit naar diverse merchandise/fan artikelen en verzendartikelen voor de zelfstandig uitgevende artiest en bands als ook onafhankelijke platenmaatschappijen / indies.

Terug in de muziekscene, vinyl is for lovers mug

Orange Vinyl

Wij zijn niet alleen liefhebbers van vinyl- en muziekliefhebbers, we zijn ook perfectionisten. Wij streven naar state of the art industrie standaarden bij het persen van jouw grammofoonplaat productie.

Ons team heeft ruim 22 jaar ervaring in de grafische als ook de muziekwereld. Wij weten als geen ander hoe we de perfecte muziekproductie voor jou en of je band neer kunnen zetten. We zijn dan ook blij dat we terug in de muziekscene zijn. Let’s start pressing great vinyl records together!

Maak kennis met ons en vraag snel een offerte aan voor jouw vinyl plaat productie.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag