Skip links
Start de persen

Start de persen

Start de persen! Klaar voor de start, ready, set, go!
Sinds begin september worden er volop vinylplaten geperst op de Phoenix Alpha AD12 vinyl pers machines. We zijn begonnen met persingen vanaf 200 stuks. Op termijn volgen er vele spannende andere ontwikkelingen.

De vinylplaten kunnen geperst worden met zwart granulaat, maar ook andere kleuren zijn per direct mogelijk. De LP’s kunnen op diverse manieren verpakt worden. Wat dacht je van een mooie full colour bedrukte gatefold verpakking, of een stijlvolle sleeve in 1 kleur bedrukt. Bedenk het en wij maken het voor je.

Start de persen is niets te laat! In een markt waarbij levertijden enorm lang zijn op dit moment, is het fijn als er partijen zijn die het wat sneller kunnen en wellicht ook fijn, het kan wat dichterbij huis! Op dit moment kunnen wij met binnen de 3 tot 4 maand leveren en zodra we echt op gang komen hopelijk nog sneller.

Start de persen

Over Orange Vinyl

Wij zijn liefhebbers, liefhebbers van vinyl en muziek. Daarnaast zijn we ook perfectionisten. Wij streven naar state of the art industrie standaarden bij het persen van jouw vinylproductie.

Het team heeft ruim 22 jaar ervaring in de grafische als ook de muziekwereld. Wij weten als geen ander hoe we de perfecte muziekproductie voor jou en of je band neer kunnen zetten. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Kijk dan snel verder op de site, vraag een offerte aan of neem contact met ons op!

Let’s start pressing great vinyl records together!

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag