Skip links

Het product

Bedrukte
tape

Let’s start printing great packaging tape!

Verstuur je vinylplaten en pakketten in stijl naar je fans en klanten met bedrukt verpakkingstape. Tape wordt op vele plekken toegepast waar producten verpakt of verzonden worden. De groei van de E-commerce markt maakt dat het het gebruik van tape fors is toegenomen. Run je een vinylplaten of instrumenten webshop? Gepersonaliseerde tape geeft je de kans om onderscheidend te zijn. Bijkomend voordeel is dat je producten veilig en herkenbaar verpakt zijn. Daarnaast zien je klanten in één oogopslag van wie het pakket afkomstig is.

Ben je actief in de wereld van van licht- en geluidsproducten of producties? Dan wordt onze gepersonaliseerde tape vaak gebruikt om bijvoorbeeld kabels te bundelen. We noemen dit kabeltape.

Wij leveren bedrukte tape in diverse breedte maten en kunnen PVC, PP, PET en papier tape voor je bedrukken.

Bedrukte Tape Orange Vinyl - Kabeltape

Bedrukte PVC, PET of PP-Hotmelt tape

PVC, PP en PET tape

Voeg stijl toe aan je pakket

Wil je een je zending sluiten in stijl en in de hoogste kwaliteit, dan kies je voor onze PVC tape. Deze kunnen wij bedrukken in 1 tot 3 kleuren en al vanaf 36 rollen (50mm x 66m). PVC tape is de bestseller onder het bedrukte verpakkingstape. We kunnen deze ook in andere breedtematen (12, 15, 19, 25, 38, 75, 100 en 150mm) produceren zodat hij ook zeer geschikt is als kabeltape voor in de muziekwereld. Want wat is er nu mooier dan je eigen gepersonaliseerde kabeltape?

PVC-tape werkt op vele ondergronden, zoals karton, papier en kunststof.  Deze tape verwerkt heel fijn, zo rolt het geluidsarm af en laat het zich ook met de hand afscheuren. Daarnaast is PVC-tape geschikt voor recycling waarbij het ook in energie kan worden omgezet.

Liever een voordeliger alternatief? Dan is PP-Hotmelt wellicht wel wat voor jou, ook deze kunnen we in 1 tot 3 kleuren bedrukken, maar kent daarbij wel wat beperkingen. PP tape is ook vanaf 36 rollen (50mm x 66m) te bestellen. De folie is iets dunner en de lijmlaag is op basis van synthetisch rubber in plaats van het natuurrubber bij PVC tape. Wil je wel graag een tape van kunststof, maar wel een duurzame tape? Kies dan voor de Eco 210, een tape gemaakt van minimaal 85% gerecyclede PET flessen.

Paper tape

Versturen met een
duurzame uitstraling

Papiertape, het is weer eens wat anders dan inpakken met PVC of PP-Hotmelt tape. Bijkomend voordeel is de duurzame en ecologische uitstraling die je meegeeft aan je pakketjes. Als bedrijf helpt het je duurzame uitstraling te vergroten. Wij leveren bedrukt en onbedrukt papiertape in zowel een bruin kraft als wit kraft uitvoering. Dit al vanaf 36 rollen (50mm x 50m).

Papiertape is te bedrukken in 1 of 2 kleuren. Het kent daarbij wel wat meer beperkingen dan PVC tape, zo kan papiertape niet ingekleurd worden en niet diapositief bedrukt worden. Onze verkoop afdeling verteld je er graag meer over. Wij kennen 2 kwaliteiten papiertape namelijk de Ecopaper 110  en de Ecopaper 310. Gepersonaliseerd papiertape is leverbaar in diverse breedtematen (25, 38, 50, 75, 100 en 150mm) en er zit 50 meter op een rol.

Bedrukt papiertape

Offerte aanvragen voor jouw tape productie.

  Jouw naam

  Bedrijfs- of bandnaam

  Email adres

  Telefoonnummer

  Tape soort

  Aantal dozen:

  Tape kleur

  Verzenden

  Land

  Opmerkingen / speciale wensen


  This website uses cookies to improve your web experience.
  Explore
  Drag